Seriøs dating side Gribskov
Date: 2017-03-15 06:28

Video: Seriøs dating side Gribskov

Visningen skal bare være i et format, der er defineret af tid og sted. Det vil give mening at tilføje muligheden for yderligere at kunne sortere hvilken rækkefølge som profilerne i de enkelte stacks kan vises. Det kunne eventuelt være en filtrering af profiler man har forholdt sig til eller nye profiler.

-Best Similar Sites

Tilføjelse 68. januar: En kommentar fra en anonym læser : Den danske udgave er endnu ikke kommet. Men hvis man ikke kan vente, kan man få ved at vælge engelsk som sprog. Tak for det! Jeg valgte netop dansk som sprog. Jeg håber at det er forklaringen.

Spastikeren nr. 1 - 2014 by Spastikerforeningen - issuu

Vi kommer ikke helt uden om at have en samlet liste. Men det er ikke den vi ønsker skal være præsent som det første, så den gemmer vi i et mere overskueligt grid-view. Mere om det i næste afsnit.

Bedste datingsider i danmark Aabenraa, Partnersuche

Været der påvirker aktører og arbejdsgange og normer omkring det efter nogle sociale regler som I kan bare ikke er i gang med at give hinanden den rå beton på gulve og vægge, det var rigtig sød mørkhåret pige med i SA, hvor han bl.

Vi har ikke gjort specielt meget ved den enkelte profil. Her har de faktisk gjort et ret fornuftigt stykke arbejde. Særligt når man tænker på den måde som appen forsøger at brande sig på.

Happns UI (User Interface) er nemlig ikke specielt god til at håndtere den store mængde af nye brugere der er kommet på. Den nuværende liste, der fungerer som en slags tidslinje, bliver ekstremt uoverskuelig med den store mængde af nye brugere. En enkelt weekend i hovedstadens pulserende natteliv, og så kan man ellers bruge det meste af en dag på at sidde og scrolle ned. Det bliver simpelthen for tilfældigt.

Den anden ændring skal afhjælpe overskuelighedsproblemet. Ved at opdele kortet i tidsperioder, så fastholder vi ideen om en tidslinje, som Happn selv opererede med. Konceptet med at have en tidslinje, og på den måde fortælle en løbende ”historie”, den kan vi godt lide, da den er med til at gøre brugeroplevelsen mere flydende og ikke så statisk som på . Tinder.

Det var vores ydmyge bud på en mockup til en forbedring af en af de mest hypede dating apps for tiden. Skulle nogen fra Happn ville betale os svimlende summer for vores ideer, så er de velkomne til at skrive… Alternativt, så håber vi det vil sætte lidt mere fokus på brugervenlighed i nuværende og kommende apps.

Det er også derfor at vi ikke mener det er vigtigt, at hive en liste over nye op som det første. Hvis ideen er at man skal møde pigen i køen, så skal setuppet også være mere spontant anlagt. Spontaniteten kommer ved at profilerne vises ud fra ens placering lige nu. Eller kommer frem ved at man gennemgår gårsdagens udflugter. Det gør det hele lidt mere historie-agtigt (af mangel på bedre ord).

Vores løsning baserer sig på en kombination af stacks, som vi kender dem fra Tinder og Google Maps. Vi vil gerne have en form for real-time oplevelse ind i appen, så det er vigtigt at vi får angivet en præcis placering af brugeren – fuldstændig som på en helt almindelig GPS.

Seriøs dating side Gribskov : Pics. More pics: Seriøs dating side Gribskov.