Www.dating.dk Assens
Date: 2017-03-15 06:47

Video: Www.dating.dk Assens

Få rabat fra første forsikringskøb og flere fordele, jo flere forsikringer du samler hos os. Inkluderer selvrisikoopsparing, som sænker din selvrisiko for hvert skadesfrit år.

En

Derudover kan If tilbyde speciel bilmærkerabat på de fleste bilmærker i Danmark(som . Citroën, Ford, Honda, Opel, mfl.) ​

Sparekassen Fyn - dit lokale pengeinstitut

Alle er velkomne i sparekassen
Derfor er alle velkomne i hele Fyns lokale sparekasse uanset alder og økonomiske vilkår - både i medgang, modgang, og når livet går sin stille og vante gang.

Dansk Skak Union

Vi kender vores kunder - og de kender os
I sparekassen er vi overbeviste om, at der er behov for et moderne pengeinstitut, som er kendetegnet ved mere end det, der kan sættes to streger under i et regneark.

Vi sætter nærværet, det lokale engagement og den personlige betjening i højsædet og kombinerer kompetent rådgivning med lokal indsigt, korte beslutningsveje og tilgængelighed.

Nej til komplekse, spekulative produkter
Vi strækker os altid for at tilbyde attraktive priser, hurtig ekspedition og gennemskuelige vilkår. Og vi har fravalgt at tilbyde komplekse finansielle produkter med høj risiko. 

Cookies bruges til at lave statistik og til at gø re hjemmesiden mere brugervenlig. Du accepterer cookies, nå r du klikker dig videre.

If vandt prisen for Branchens Bedste Kundeservice inden for pension og finans i 7567. Samtidig blev If nr. 7 ift. Bedste Kundeservice på tværs af alle brancher i Danmark.

Vi tilbyder også Bil Super, som er et tillægsprodukt til en kaskoforsikring, hvor du får en helt suveræn dækning til en fornuftig pris.

En Dating fest blev starten til vores liv sammen. Husker tydeligt at Flemming bød mig op til første dans. VI er nu forlovede på 8 år og vi er stadig lige forelskede som vi har været hele tiden.

Www.dating.dk Assens : Pics. More pics: Www.dating.dk Assens.