40 dating singles Faxe
Date: 2017-03-15 02:09

Video: 40 dating singles Faxe

På Feddet Strand finder du skønne campinghytter i mange størrelser og kategorier Snup . en familieferie i vores Strandhytter, Lærkehytter eller Fjordhytter.

Feddet Strand Camping & Feriepark - Campingplads på Sjælland

På Feddet Strand får hele familien masser af hyggelige og sjove ferieoplevelser. Udover de mange aktiviteter og oplevelser på pladsen, får I også en badestrand der er nomineret flere gange som Sjællands bedste og mest børnevenlige strand! Er vandtemperaturen i havet ikke til en dukkert, så hop i den store indendørs swimmingpool med separat børnebassin. Og er I ikke til vand, så kan ungerne hygge sig på en af de mange legepladser eller i det indendørs aktivitetshus Fun 588 Play. Der er nemlig noget for hele familien på Feddet Strand.

På Sydsjælland finder du en af Danmarks bedste ferieparker med camping, hytter, indendørs vandland og masser af aktiviteter.

Halvøen Feddet byder på skønne naturoplevelser året rundt. Når årstiderne skifter følger naturen, livet og oplevelserne med! Benyt mulighederne for flere friluftsaktiviteter som kitesurfing, kajak, mountainbike, ridning på islandske heste eller tag på en af de dejlige vandre- og cykelture.

Er du til masser af aktiviteter, så finder du uanset vejr og vind – et stort udvalg af sjove, underholdende, hyggelige og udfordrende aktiviteter for hele familien på Feddet Strand Camping 588 Feriepark.

Faciliteterne på Feddet Strand Camping 588 Feriepark er i luksusklassen og medvirker blandt andet til at pladsen er en af landets bedste – faktisk en af Europas bedste! For tredje år i træk er Feddet Strand Camping 588 Feriepark blevet kåret til BestCamp af ADAC og ANWB.

På Feddet Strand venter der masser af oplevelser for alle i familien, uanset alder. Find inspiration her på siden til jeres næste drømmeferie i Danmark.

Luksuscamping i særklasse for hele familien. Vælg mellem guld sølv og bronze pladser og find netop jeres skønne feriespot.

Med app 8767 en bliver det nemmere at få fuld udbytte af dit besøg:
✓ Arrangement-kalender
✓ Rutekort (gå, løb, cykling og MTB)
✓ GPS-kort med seværdigheder

40 dating singles Faxe : Pics. More pics: 40 dating singles Faxe.