40 plus singles dating Guldborgsund
Date: 2017-05-11 18:19

Video: 40 plus singles dating Guldborgsund

Der er en myte, der siger, at modsæ tninger mø des, men dette holder ikke helt stik. Undersø gelser viser, at have de samme væ rdier og interesser er vigtigt, i forhold til den livsstil man ø nsker at have. Læ s mere om hvad psykologen Asger Neumann mener om dette, og hvordan du kan finde en partner , som har samme væ rdier som dig.

100% gratis dating - find kærligheden via netdating

“Jeg har fundet min drø mmemand på jeres side. Han dukkede op som ny medlem med billede - en super idé at vise nye medlemmer som I gø r. Han var online, og vi skrev lidt sammen hvorefter vi udvekslede .

Dating & mødested for dig over 50 år: Gratis oprettelse.

8. Jeg ønsker ikke at røbe alt om mig selv med det samme.
Folk, der afslører alt på en første, anden eller tredje date risikerer at overbebyrde det spæde og nye forhold med alt for mange oplysninger. En single med for eksempel en kronisk eller livstruende sygdom, kan måske føle sig tvunget til at tale om det, selv under en første date. Men det går stik imod den første regel for dating: Gør jeres første møde let, og lad din date se dine mest attraktive egenskaber først. Der vil være masser af tid til at udveksle mere dybtegående informationer, hvis der er nok interesse og tiltrækning mellem jer.

Dating for aktive mennesker over 50


er en af Danmarks største datingsider. Det er helt gratis at blive medlem, skabe en profil og søge blandt alle medlemmer. For at kunne kontakte andre medlemmer skal man købe et abonnement.

En spirende flirt trives bedst ved lige dele tålmodighed, opmærksomhed og seksuel spænding. Hvordan finder du som kæreste-søgende single en god balance i den spædeste start af det der måske kunne gå hen og gå fra dating over i dit næste parforhold?


Som ligesindet alenemor eller enlig far, kan du debattere, skabe kontakter, få stø tte og hjæ lp til problemer, deltage i hygge, fester, rejser eller må ske finde en kæ reste - hvem ved, du bestemmer.

Kom med eksempler.
Det første, mange gør, når de skal beskrive sig selv, er at skrive en liste over egenskaber. "Jeg er eventyrlysten, sporty og intellektuel." Desværre siger en liste over egenskaber ikke så meget, som man kunne tro. Kom i stedet med eksempler på situationer, hvor du bruger disse egenskaber. Hvis du fortæller, at du overraskede en ven med en udflugt, hvor I roede i kano om dagen og sad ved lejrbålet og diskuterede matematiske formler om aftenen, viser det tydeligt, at du er eventyrlysten, sporty og intellektuel – uden at du skal fortælle det. Prøv selv ved først at lave en liste med ord, der beskriver dig, og skriv derefter en profiltekst, der ikke indeholder ordene på listen, men stadig viser, at du har disse egenskaber. Fortæl om oplevelser, minder og drømme.

PARTNERMEDNIVEAUs redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.
Læs flere artikler skrevet af PARTNERMEDNIVEAUs redaktion

Del dine tanker og erfaringer med andre i samme situation - du kan endda gøre det anonymt, og dermed få luft for de rigtig svære ting.

9. Jeg ved, hvordan man lytter til en anden person.
Selvfølgelig skal vi som modne singles på dates tale om os selv og de ting, der interesserer os. Men en typisk fejl, som man som moden single kan gøre er, at være for overvældende, så den anden person aldrig får lov til at sige noget om ham eller hende selv. Den bedste måde at lære en anden person at kende på, er at få din date til at tale om sig selv - og for dig at virkelig lytte opmærksomt. Stil spørgsmål, hjælp din date til at føle fortrolighed såvel i samtalen som for dig, og siden mulighed for at gengælde. Det er vigtigt at give og tage i en samtale. At være dagens eller aftenens midtpunkt, er slet ikke nødvendigt.

40 plus singles dating Guldborgsund : Pics. More pics: 40 plus singles dating Guldborgsund.