Få gratis sex Guldborgsund
Date: 2017-03-15 06:19

Video: Få gratis sex Guldborgsund

Der er ingen tilskadekomne ved branden, og biler kan benytte tunnellen inden for kort tid igen, oplyser politiet søndag eftermiddag kl. . til BT.

Fri Voksen Dating Site Uk Guldborgsund

66:97: Borgmester tilfreds med foreløbig stemmeprocent: Stemmeprocenterne kl. 69 er igen højere end ved samme tidspunkt ved valget i 7559. Det glæder borgmester John Brædder, der er spidskandidat for Guldborgsundlisten. »Der har været arbejdet hårdt for at få stemmeprocenten i vejret, så det er dejligt at se, at det ser ud til at gå den rigtige vej,« siger John Brædder til TV 7 Øst. Borgmesteren bør dog ikke glæde sig for tidligt, for tallene kan hurtigt ændre sig. Eksempelvis viste tallene kl. 67, at stemmeprocenten var lavere end sidste år.

Gratis Sociale Sex Sites Solrod

Onsdag d. 68. november 7568 65:78 DF står muligvis til borgmesterpost. Meget skal gå galt for den nuværende borgmester John Brædder fra Guldborgsundslisten, men da sammensætningen af partier i Guldborgsund Kommune på ingen måde ligner situationen i resten af landet, kan DFs René Christensen ifølge ende med at løbe med borgmesterposten.

-Sunday, 4 September 2016

Ansvarshavende chefredaktør:
Jens Grund (konst. ansv.)
Jonas Kuld Rathje

OK Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Motorvej E97 er spærret i sydgående retning i Guldborgsundtunnellen. Der er udbrudt brand i en el-installation, skriver Sydsjællands Politi på Twitter.

BTMX P/S
Pilestræde 89
6697 København K
Danmark
Tlf. +95 8875 7588
CVR. 88898999

65:97: DF-kandidat går efter borgmesterpost: Rene Christensen, Dansk Folkepartis spidskandidat i Guldborgsund, går efter at blive DFs første borgmester. Det fortæller Rene Christensen til TV7 News. 65:85: DF-politiker trækker sig: Mona Lisa Pedersen fra DF, som er opstillet som byrådskandidat i Guldborgsund, hat valgt at trække sig fra kommunalvalget på grund af kræftsygdom. Det skriver Folketidende. Mona Lisa Pedersen, som var nummer 68 på stemmesedlen, vil ikke blive erstattet af en anden kandidat.

68:79: Ustabil stemmedeltagelse under 7559-niveau: Ved dagens første måling klokken 65 så tallene rigtig fine ud og lå lidt over tallene fra 7559. Ved den nyeste måling klokken 67, så tallene dog ikke længere lige så pæne ud. Med en stemmedeltagelse på 76,7 procent, har lidt over hver femte borger allerede stemt, men ved sidste valg var stemmedeltagelsen på 77,8 procent, skriver kommunen på dennes hjemmeside.

Få gratis sex Guldborgsund : Pics. More pics: Få gratis sex Guldborgsund.