Kvinder søger sex Nordfyns
Date: 2017-05-13 00:33

Video: Kvinder søger sex Nordfyns

- Jeg var engang sammen med en pige, der virkede helt vildt genert. Jeg vidste ikke rigtigt, hvordan jeg skulle bringe oralsex på banen. Vi havde ikke rigtigt snakket om det.

Dating unge Greve netdating for ældre Nyborg - 1

Litteratur, arkitektur, kunst, film, tv, teater og musik Litteratur Film Musik TV Design.

Lig fra Odense stadig en gåde – Ekstra Bladet

Da jeg mærkede på hendes reaktion, at hun syntes det var fedt, begyndte jeg at kysse hende langsomt omkring fissen, og så pludseligt virkede det bare helt naturligt, at hun vendte sig om på ryggen, og så gik jeg bare til den.

SDU: Fodbold er medicin for kvinder med forhøjet blodtryk

Når piger onanerer, så kærtegner de, gnider eller presser på deres kønsorganer, mens de enten står op, sidder eller ligger ned.
De mest følsomme steder er for mange klitoris , kønslæberne og skedeåbningen.
Man kan eksempelvis kærtegne sin klitoris, ved at køre et par fugtige fingre op og ned, fra side til side, eller lade et par fingre cirkle rundt om klitoris.
Hvor hårdt/blødt eller hurtigt/langsomt du har lyst til at berøre din klitoris, er selvfølgelig også helt op til dig.
Nogle piger foretrækker at varierer tempo og bevægelser, andre holder samme rytme hele vejen op til orgasmen , mens andre holder små pauser undervejs.
Nogle kvinder fører også en finger, eller andre genstande ind i skeden, mens de onanerer på klitoris.

- At kunne mærke, at ens partner virkelig giver sig hen, er tændt og samtidig et eller andet sted koncentrerer sig om at give en god oplevelse – at vedkommende kan få mig til at svømme helt hen. (Kvinde 78 år)

at der er risiko for smitte med sexsygdomme ved oralsex, hvis du ikke bruger beskyttelse. Klamydia smitter gennem slimhindekontakt, sperm og skedesekret. Herpes og kø nsvorter (hpv) kan væ re på eller omkring kø nsorganer og endetarmen, og det smitter ved kontakt.

- Jeg har ikke lyst til at blive slikket, hvis jeg ikke føler mig ren. Så hellere vente til jeg har været i bad. Ellers kan jeg bare ikke slappe af. (Kvinde 75 år)

- Vores studie viser, at utrænede kvinder med forhøjet blodtryk har stor gavn af Fodbold Fitness, både når det gælder blodtryk, fedtprocent, knogletæthed og fysisk form. Ja, denne form for fodbold kan med rette betegnes som effektiv og bredspektret medicin for kvinder med forhøjet blodtryk, fortæller professor Peter Krustrup.

- Det er ret frækt, hvis det kommer ”snigende” ved, at ens partner først laver en ”teaser” ved at kysse en på kønslæberne og rundt om, før turen kommer til klitoris. Så kan man ligge og længes efter mere, og man når også at være med selv. (Kvinde 77 år)

- Personligt synes jeg, at det er ret overvurderet at blive slikket omkring skedeåbningen. Det bedste er omkring klitoris. Lad tungen køre i cirkler omkring klitoris, ikke direkte på til at starte med – men bare i cirkler, indtil man er tændt. Derefter kør løs. (Kvinde 78 år)

Kvinder søger sex Nordfyns : Pics. More pics: Kvinder søger sex Nordfyns.