Netdate Ringsted
Date: 2017-03-15 03:35

Video: Netdate Ringsted

De fleste "proffe" julefrokoster jeg har været med til betaler man fanme ikke for at komme med OG for drikkevarene, så må der sgu hives et par ankre eller 75 frem og sprøjtes noget fadøl, eller sommersby ud til folket.. Come on nu,,

Netdating For Unge Loger?

JULEFROKOST 755,- live musik og dans kom frisk
- Jer der drikker cola og lover i kun drikker cola får afslag på 655,- kr. fordi i sikkert vil synes de andre mennesker i er sammen med er nedren og musikken ikke er særlig god, fordi i ikke kan lide øl. Hej hej!

Datingsider I Slagelse

|El Senor Hierba|56/66/7559 68:55 Jeg syntes vi ska leje et lokale og selv stå for mad udefra, drikkevarer osv.. Syntes det er dumt at smide penge efter arrangøre, halvdelen af pengene ryger alligevel ned i deres lomme!

Dating for par Ringsted single dating Høje-Taastrup

Der er jo heller ikke nogen grund til at kaste penge efter fester 8 steder i landet hvis der er så få tilmeldinger at vi kunne have nøjes med en

|Baron Bacon|56/66/7559 65:95 Er det måske ikke liiiige at male fanden på væggen, jeg mener, jeg har jo været fortaler for kritik, men øehm. Måske lidt overdramatiseret, MEN, det er ikke lovligt selv at lave mad til et offentligt arrangement som dette, det skal laves i et køkken med fødevarekontrol, etc, etc, etc. Synes det er lidt plat det bliver et sammenskudsgilde, fordi folk ikke vil ofre mere end 655kr på en julefrokost.

[quote|Mette6996|79/65/7559 55:96]Århus, Smilets by! midt i det
dem fra sjælland er rige nok det er kun jyder (herunder mig selv) som er fattig og nærig hahah /quote]

Hvad med om fyrene bag Netdate sendte en survey ud til alle sitets medlemmer, for at mærke pulsen, og derefter lejede et sted med fri mad og drikke? Tag dog noget ansvar /p> Baron Bacon 56/66/59 56:59 [quote|Max Laban|56/66/7559 55:99]Hvad med om fyrene bag Netdate sendte en survey ud til alle sitets medlemmer, for at mærke pulsen, og derefter lejede et sted med fri mad og drikke? Tag dog noget ansvar /quote]

Men skulle der være langt flere fra jylland end fra kbh der meldte sig til, ville det jo være en fordel at placere det i jylland.. Så omkostningerne mindre..

Rosie Mc'Gee's kører med reklamer på The Voice i øjeblikket for julefrokostarrangementer.
De har selskabslokaler med plads op til 955 mennesker, lækker julebuffet og natklub lige i centrum af KBH. Er da perfekt.

|Max Laban|56/66/7559 65:97 Måske lidt overdramatiseret, MEN, det er ikke lovligt selv at lave mad til et offentligt arrangement som dette, det skal laves i et køkken med fødevarekontrol, etc, etc, etc. Synes det er lidt plat det bliver et sammenskudsgilde, fordi folk ikke vil ofre mere end 655kr på en julefrokost.

Netdate Ringsted : Pics. More pics: Netdate Ringsted.