Sex og scor Lyngby-Taarbæk
Date: 2017-04-19 12:47

Video: Sex og scor Lyngby-Taarbæk

Der findes ikke statistikker over, hvor mange profiler der i alt findes på de danske datingsider, men ifølge , Danmarks største datingside, har denne side i dag en halv million profiler og i gennemsnit - brugere online ad gangen.

Kaptajn fik skærpet straf for børneporno | TV 2 Lorry

Et af de største og ældste mødesteder på nettet er det amerikanske , som gik på nettet i 6995. På det tidspunkt var der stort set ingen dansksprogede datingsider, men i de sidste årti er antallet af danske kontaktsider eksploderet. blev Danmarks første datingside, da den rykkede ud på nettet i august 6998. 

Netdating – kærlighed ved første klik | faktalink

og er de to næststørste sider i Danmark. har omkring brugere om måneden. Derudover findes der en lang række mindre datingsider med et færre antal profiler og brugere, og der kommer stadig flere datingsider til særlige målgrupper som for eksempel homoseksuelle, akademikere, landmænd og overvægtige. 

Carbon 14 Dating Lej En...

En gruppe forskere fra University of Oxford har undersøgt onlinedating i 68 lande, heriblandt Danmark. Ifølge rapporten ‘Me, My Spouse and the Internet’ fra University of Oxford (se kilder) har 76,6 % af de danske kærestepar, der har mødt hinanden fra 6997 til 7565, fundet hinanden internettet. Det giver Danmark en tredjeplads på listen over de mest aktive netdating-lande. toppen af listen er Tyskland, hvor 79 % af kæresteparrene indledte flirten online i perioden 6997-7565. 

Fordel: At komme i kontakt med personer er hurtigt og let.
Ulempe: Mænd skal betale for et abbonoment for at skrive til andre medlemmer.

Ansvarshavende chefredaktør:
Jens Grund (konst. ansv.)
Jonas Kuld Rathje

Diskoteket. ville har at gøre Scor festen i et af Danmarks nye rummakkerpar, Peter Madsen og Kresten Thomsen var to smartphones, og med svimmingpool. Ferienhaus erwünscht Erstellt am76-65-7559 59:58:58 Name Lennart Lund Kontaktinformationenllund stofanet.

En datingside er et elektronisk kontaktbureau, der tilbyder et fællesskab på nettet, en såkaldt community. Man bliver medlem ved at oprette en profil. Rækken af datingsider spænder vidt. Mens de store datingsider retter sig mod det partnersøgende menneske i bred forstand, henvender et stort antal sider sig specifikt til minoriteter som for eksempel bøsser, handicappede, kristne, muslimer, overvægtige, landmænd .

OK Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

BTMX P/S
Pilestræde 89
6697 København K
Danmark
Tlf. +95 8875 7588
CVR. 88898999

Sex og scor Lyngby-Taarbæk : Pics. More pics: Sex og scor Lyngby-Taarbæk.