Sexdating.dk Herning
Date: 2017-03-15 03:02

Efter en romantisk aften er det nu tid til at være aktiv og se noget af byen og området. Som weekendturist i Herning er det et must at se en berømt attraktion som Blichermuseet (Herningsholm). Står det kulturelle højt på dagsordenen, kan Danmarks Fotomuseum (Museumsgade 78) også indgå i programmet. Er det indevejr, kan I læne jer tilbage og se en god film i Nordisk Film Biografer (Sølvgade 75) eller forbrænde gårsdagens kalorier i LOOP Cirkeltræning Herning (Merkurvej 668).

Http:// - danske ressourcer

Tager du din date med en romantisk lynferie i Herning, er din første opgave at finde det rigtige sted at tilbringe natten. Her er det en stor hjælp at kende din partners smag og type: Skal det være hotelovernatning med stil, et et sted med en hyggelig og personlig ånd eller blot en seng til en rimelig pris? Scandic Hotel Regina (Fonnesbechsgade 75) er et hotel, hvor I vil føle jer forkælede. Er I mere til hoteller med en personlig stil, vil Charolais Kroen (Fonnesbechsgade 69A) være et sikkert valg. Går I derimod blot efter et sted at sove til en god pris, er BB-Hotel Herning (Gødstrupvej 6) måske snarere sagen]]). Så kan I bruge pengene på alle de ting, Herning også har at byde på!

Kultur | DR

OK Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Dating sider oplevelser Danmark

Selv den ellers perfekte date bliver endnu bedre, hvis du slutter af med prikken over i'et: det lille ekstra pift, som får din partner til at føle sig helt speciel. Vær den glade giver og overrask med en blomst i hans eller hendes yndlingsfarve fra Galleri Tusindfryd (Tjørring Hovedgade 59). Alt efter smag og behag er et brugbart alternativ lækre chokolader fra Vinspecialisten (Merkurvej 89). Eller hvad med at forkæle din partner eller jer begge to med en wellness-oplevelse hos A'Mor Beauty Shop (Bredgade 95)?

Norske Merethe Lindstrøm har skrevet en roman om en forfatter, der lever sammen med en maniodepressiv mand. Udgangspunktet er forfatterens eget liv med en mand, der ind imellem mister lysten til livet

Portrættet af Danmarks første kvindelige statsminister blev præsenteret tidligere. Se her, hvordan de tidligere portrætter ser ud.

Fascinationen af det forladte har fået to danske eventyrer til de mest obskure steder i verden. Endda med pistol én gang.

Der findes singler som synes at dating er en fest. Som da forresten gerne må fortsætte til langt op over næste formiddag. Andre kæreste-søgende singler synes at dating er en slags nødvendigt onde, som hurtigst muligt skal overstås.

DR var med, da Thor og Anthon boisificerede Pumpehuset i København. Nu gør de klar til at erobre resten af verden. Og de har en plan.

En spirende flirt trives bedst ved lige dele tålmodighed, opmærksomhed og seksuel spænding. Hvordan finder du som kæreste-søgende single en god balance i den spædeste start af det der måske kunne gå hen og gå fra dating over i dit næste parforhold?