Gratis se x Skive
Date: 2017-04-17 19:02

Video: Gratis se x Skive

SPECIFIKATIONER:
Styrke: ca. 685 g.
Materiale: NdFeB
Magnetisme: N98
Gauss: 68755-69755
MGOe: 95-98
Max. temperatur: 85° C
Overflade: forniklet (Ni-Cu-Ni)

Google

Arvikavej 7
7855 Skive
Danmark

Thomas Andersen A/S, Skive

Stø rrelsen er velegnet til at klistre på små ting, som skal gø res magnetiske. Men husk at læ se vores vejledning ovenfor fø rst.

Find GRATIS i Andre byggematerialer - køb billigt på DBA

Vi kan se at du måske benytter en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse på anbefaler vi at du opgraderer til nyeste version af Internet Explorer, Chrome, Firefox eller Opera.

Vi bruger cookies for at huske dine indstillinger, forbedre brugeroplevelsen og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Sælger har valgt at sælge sin vare med DBA Køberbeskyttelse med PayPal. Når du betaler via PayPal sikres dit køb af en vare, som sendes med post eller leveringsfirma fra sælger til dig.

Ræ vevej 5
7855 Skive
Danmark

Vidste du, at magneter kan bruges til meget andet end køleskabet? Få skøre facts og spar op til 55% et par gange om måneden.

Magneter er vores styrke, og vi har valgt at specialisere os i online salg af meget kraftige magneter og magnetlommer til . LEAN-tavler i markedets bedste kvalitet. Du kan trygt handle hos os. Vi er især kendt for at sælge nogle af de bedste og kraftigste magnetiske fotolommer, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten, uanset hvad du køber hos os. Vi har forhandlet magneter online siden 7557.

Gratis se x Skive : Pics. More pics: Gratis se x Skive.