Swinger danmark Rødovre
Date: 2017-03-15 03:50

Video: Swinger danmark Rødovre

Erotisk klæ dt Man klæ der om ved ankomsten til klubben. Læ s mere om dresscoden erotisk klæ dt
(Væ r opmæ rksom på at dresscoden kan væ re anderledes på dage med specielle temaer)

–gratis sexdating & dating for voksne

Handling ødelægger filmen i sig i starten var jeg
Fange af den men længer ind i filmen ga intet af det
Mening og så slutter den på den mest fjolle måde

Swingerklub - Danmarks største Swinger klub! Besøg

Pigerne er høflige, charmerende, sjove og smukke! Og så elsker de at sætte gang i I have ekstra smuk hjælp til at mixe drinks, servere maden eller en pige til at danse på baren, så er det en eventpige, I skal have fat i.

Swinger

Vi tilbyder dig ikke mindre end Danmarks mest æ rlige dating site med mulighed for at se og stemme på profiler med billeder og mø de andre medlemmer.

Vores Swinger klub er stedet hvor alle, par som single mand og kvinde, fra nye som aldrig har væ ret i miljø et fø r, til de der gennem mange å r har leget i swinger verdenen, er velkommen.

Karaktererne er hårdt skåret, men aldrig karikerede, og selvom det reelt er en ensemblefilm, så kommer man ret tæt på de fleste og føler, at man forstår dem personligt. (Michael Lind)

Klubbens priser er rimelige og til at betale. Skal man sige noget negativt om klubben er det beliggenheden som er lidt dum. Specielt for dem som kommer med offentlig transport.

Jeg er ikke enig i alle de dårlige anmeldelser der er kommet på denne film. Jeg synes egentlig det er en fin og sød film. Jeg synes den er anderledes end andre danske film, men jeg synes egentlig den er rigtig sød.
Jeg synes det giver et indblik i ægteskab, eller forhold generelt, på godt og på ondt. Selve swinger delen af filmen, ser jeg blot som en måde at samle en flok forskellige mennesker, og følge hvordan alle forhold kan have deres problemer uden at det nødvendigvis er alle som kan se det.
Skuespillerne gør det godt.
Alt i alt synes jeg man skal give filmen en chance. Jeg blev på ingen måde skuffet over den.

Herunder kan du / I få et indblik i vores swingerklubs fantastiske rum og hvad de evt. kan bruges til, kun fantasien sæ tter græ nser.

XXDark på Vesterbro i KBH er en sexklub uden grænser, stedet hvor piger kan lege med mange mænd, stedet hvor fyren kan udforske sin biside, stedet hvor transvestitter altid er dronninger.

Info in English - Info auf Deutsch

Swinger danmark Rødovre : Pics. More pics: Swinger danmark Rødovre.